Новогодишњи базар

Ученичке секције

Ученици млађих разреда у оквиру разних секција и ваннаставних активности, од почетка децембра, почињу припреме за новогодишњи базар. У радној, креативној и веома инспиративној атмосфери израђују се честитке, украси, поклони и са великим жаром чека продајни базар.

Сандра Долијановић, ученица 4/5 написала је извештај са те манифестације.

Новогодишњи базар у школи

Наша школа је организатор многих активности посвећених деци, а једна од њих је и новогодишњи базар. Сваке године ученици са посебним нестрпљењем и радошћу очекују тај догађај. Тог дана се сви потруде да осмисле и направе нешто лепо за себе, а и за друге. Не треба заборавити ни труд и посвећеност учитеља и наставника и велику ангажованост родитеља. Тада смо сви сложни и јединствени.  Постајемо једна велика породица. Ђачке клупе у ходницима школе су препуне рукотворинама деце, а могу се пронаћи и колачи, палачинке, кексићи из маминих кухиња. Вредне руке су направиле разне украсе за јелку и дом, интересантног изгледа и од разног материјала. Купије се, дегустира, размењује роба, фотографише и шали, а најважније је да се ужива у дружењу. Део новца који сакупимо одлази као помоћ нашем болесном другу, а остатак користимо за набавку материјала за наше будуће рукотворине. 

Сваке године са базара одлазимо пуни лепих утисака, задовољни прикупљеним новцем и са широким осмехом на лицу. Једва чекамо следећи базар и прилику, да уз дружење, заједно правимо  нове производе .