Посета министра просвете

Вести

Дана  21. 03. 2022. године, министар просвете, науке и технолошког развоја, Бранко Ружић, посетио је нашу школу у част прославе Дана школе  и својом посетом подстакао ученике, наставнике и родитеље  школе да у време великих изазова, модернизације и дигитализације образовања, још више развију своје потенцијале у циљу стварања сигурног и подстицајног окружења за учење и развој деце.

Креативни тим наше школе припремио је пригодан културно уметнички програм који  је почео првим извођењем химне школе, на коју смо посебно поносни. Ученике наше школе представљали су председници одељењских заједница и представници ученичког парламента, а родитеље представници савета родитеља школе. Наставно и ненаставно особље са директорком школе Славицом Зајић Смиљанић упознали су министра са унутрашњим изгледом школе, као и са свим аспектима који имају за циљ унапређење образвно васпитног рада наше установе. 

Посета министра просвете била је прилика да кроз презентацију наше школе, промовишемо школу и развијемо иницијативе за укључивање школе у модерне пројекте и програме у циљу модернизације образовно васпитног рада.